УКР РУС

Вацко висунув свою версію того, чому Суркіс залишив Хацкевича тренером Динамо

17 вересня 2018 Читать на русском

Відомий футбольний коментатор Віктор Вацко вважає, що не тільки Хацкевич винен у провальних результатах Динамо в Лізі чемпіонів та чемпіонаті України.

"Хацкевич був розчарований результатами. Глобальний результат – невихід в груповий етап Ліги чемпіонів. Локальний результат – дві невдачі поспіль в чемпіонаті України.

Чи відправить Суркіс Хацкевича у відставку після вильоту Динамо з Ліги чемпіонів – головні причини

Після матчу з Карпатами були нерви, тому так було сказано (Хацкевич спочатку натякнув на відставку, а потім сказав, що його неправильно зрозуміли – прим. "Футбол 24"). У цій ситуації я б віддав належне Ігорю Суркісу, який залишив тренера. Це означає, що президент розуміє, що тренер не винен.

Це провина клубу під назвою Динамо і провина президента. Клуб, який ставить перед собою завдання вийти в груповий етап Ліги чемпіонів, немає права підходити до головного матчу сезону з 19-річним нападниками.

Найлегший спосіб для президента – сказати, що в усьому винен тренер. Але президент говорить, що є довіра до Хацкевича. Він дає нам зрозуміти, що президент не зробив правильних кроків для того, щоб допомогти Хацкевичу в кадровому плані", – розповів Вацко в ефірі телеканалу Футбол.

Циганик: Всі гравці Динамо просили Суркіса залишити Хацкевича