УКР РУС

Вацко: Підбір футболістів "Динамо" не відповідає рівню Ліги чемпіонів

28 листопада 2016 Читать на русском

Відомий футбольний коментатор Віктор Вацко поділився думкою щодо гри "Динамо" у матчі Ліги чемпіонів проти "Наполі".

"Двоякі враження від гри киян проти "Наполі": з одного боку відштовхувалися від того, що потрібно було вигравати, але що команда зробила для перемоги? З іншого боку, я не можу сказати, що гра була провальною, бо гравці "Динамо" перебігали суперника, тому з точки зору гри вони поєдинок не провалили, але в контексті досягнення потрібного результату – однозначно програли.

"Динамо" вийшло на матч з бажанням виграти, але в першому таймі під пресингом "Наполі" це бажання кудись зникло, тому що в першому таймі ми бачили величезну кількість помилок у простих ситуаціях і втрат м'яча. Футболісти "Динамо" виглядали розгубленими, в їх складі не було гравця, який зміг би організувати атаку, зміг би повести команду за собою.

Мені здається, що підбір футболістів "Динамо", особливо в центрі поля, не відповідає рівню ЛЧ і я вважаю, що кияни провалили літню трансферну кампанію: продали Драговіча та Петровіча, плюс отримали гроші за вихід у ЛЧ, в цьому випадку потрібна була реінвестиція", – розповів Вацко.

"Ну, хоч призові заробили". Реакція соцмереж на матч "Наполі" – "Динамо"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу