УКР РУС

Вацко назвав найкращих гравця та тренера України у серпні

8 вересня 2017 Читать на русском

Коментатор телеканалу "Футбол" взяв участь у визначенні найкращих гравця та тренера місяця в Україні за підсумками серпня 2017 року.

"На перше місце серед тренерів я поставлю Юрія Вірта із Вереса, – каже Віктор Вацко у коментарі для "Футбол 24". – Дуже хороший колектив він продовжує ліпити. Рівненська команда стає однією з найбільших несподіванок нового сезону. Там досвідчені футболісти, об’єднані однією ідеєю. Вони не демонструють супервитонченого футболу, але помітно, що команда збита, зіграна. Проти Вереса важко буде усім. Ну а на другому місці – Олександр Хацкевич. На третьому – Роман Монарьов.

Найкращий гравець – Марлос, який у серпні забив 3 м’ячі. Він найкращий серед атакувальних футболістів Шахтаря. Друга сходинка – за Андрієм Ярмоленком, а третя – за Максимом Прядуном із Зірки. Дуже імпонує гра цього хлопчини. Подивимося, як буде далі. Біжить, б'ється, відбирає, нахабний, результативний".

"Футбол 24" визначає найкращих футболіста і тренера України у серпні 2017 року. У голосуванні візьмуть участь 11 авторитетних членів журі, які виберуть трійки найкращих за минулий місяць.

Кополовець: У серпні найкращими були Фонсека і Марлос