УКР РУС

Вацко: Луганці в цілому відіграли добре

21 серпня 2015 Читать на русском

Коментатор матчу раунду плей-офф Ліги Європи "Зоря" - "Легія" прокоментував поєдинок між поляками та українцями.

"Легія" прекрасно підготувалася до цієї гри. Можна провести паралелі до матчу з "Металістом", коли Севідов не дав луганцям використати свої козирі. Сьогодні спостерігалося щось подібне.

В таких матчах реалізація виходить на перше місце. В таких поєдинках важливо використати свій шанс та забити першим. Але, на жаль, єврокубковий досвід польської команди зіграв вирішальну роль. Одна із команд витиснула свій момент, використала помилку суперника, а інша не змогла.

Проте не думаю, що слід футболістам українського клубу пред'являти колосальні претензії. Луганці в цілому відіграли добре. Це була гра обох рівних команд. Але декому з гравців "Зорі" потрібно було стрибнути вище голови. До прикладу, Маліновський робив свою роботу якісно, але поляки були готовими до таких дій, відтак від нього надходило мало загроз воротам суперника.

В контексті цього результату можна констатувати досить тривожний матч-відповідь. Цей рахунок перетворює поляків на великих фаворитів. Лише хочу сподіватись, що "Легія" підійде до наступної гри в ЛЄ дещо зверхньо, і "Зоря" використає свій статус аутсайдера, а також дасться взнаки елемент несподіванки", - сказав Вацко в ефірі "Футбол 2".

Нагадаємо, в Києві луганці мінімально поступилися полякам.

До слова, наставник "Зорі" Юрій Вернидуб від матчу-відповіді чекає позитивного результату.

Дивіться також:
Відео голу Кухарчика