УКР РУС

Вацко: Гладкий став 16-м новачком Карпат, хоча мав би бути першим

14 вересня 2017 Читать на русском

Відомий коментатор Віктор Вацко розкритикував виконавчого директора Карпат Даріо Друді.

"Виконавчий директор Карпат Даріо Друді каже, що настав час змін. За жахливі результати команди постраждав головний тренер Серхіо Наварро. Сам Друді заявив, що призначення тренера – його зона відповідальності. Але сам Друді, на відміну від Наварро, за результати команди відповідальності на себе не бере.

Хоча це справді він привів у команду із еврокубковими завданнями і серйозними, за українськими мірками, та стабільними фінансовими умовами дитячого тренера. Він відповідав за трансферну кампанію, внаслідок якої у команду прийшли уже 16 нових гравців. Він розповідав про те, що Карпатам потрібні готові досвідчені футболісти, оскільки серйозні завдання необхідно вирішувати одразу.

Він прибрав лідерів роздягальні Боровика і Дитятьєва, його відповідальність – відсутність у Карпатах єдиного гравця національної збірної України Матвієнка, який готовий був продовжити кар'єру у львівському клубі. Олександр Гладкий зараз став 16-м літнім новачком команди. Хоча мав би бути першим.

Є інше питання, чому Друді, який у роздягальні так багато і не особливо вибираючи слова, кивав футболістам на їх характер і чоловічі якості, зараз сам свого характеру не показав, хоча його прорахунків в рази більше, ніж у звільненого Наварро?", – написав Вацко на своїй сторінці Facebook.

Друді: Дали Зайцеву ще один шанс проявити себе

Гладкий тренується з Карпатами, – ЗМІ