УКР РУС

Вацко: Футбол Динамо при Хацкевичі став простішим

17 липня 2017 Читать на русском

Відомий коментатор та експерт програми "Великий футбол" Віктор Вацко поділився думками стосовно гри Динамо у матчі за Суперкубок України.

Суперкубок України 2017
завершено
-

"При Хацкевичі футбол Динамо став простішим. Немає тієї великої кількості передач. Гравці намагаються швидко виходити вперед. Немає передач назад.

Таке гостре Динамо проти Шахтаря в атаці складно пригадати. Був пресинг, швидке повернення м'яча. Моменти є, гострота є, Пятов не був без роботи. Це перший матч для Хацкевича, нового тренера з новими гравцями... Я б не критикував.

Чи піде Ярмоленко з Динамо?

З іншого боку, скільки футболістів Динамо крім Ярмоленка готові обігрувати один в один? У другому таймі кияни підсіли. Не було чого запропонувати супернику в атаці і динаміці", – цитує Вацка Dynamomania.

Нагадаємо, Шахтар впевнено переміг Динамо у Суперкубку України-2017, хоча догравав у меншості. Головний тренер донеччан Пауло Фонсека вважає, що Динамо стало іншим. Наставник киян ОлександрХацкевич прокоментував поразку від Шахтаря. Дивіться відео голів і огляд матчу Шахтар – Динамо.

Шахтар – Динамо. Обороні Хацкевича – двійка. Головні підсумки Суперкубка України-2017