УКР РУС

Вацко: Фонсека – людина, яка добре відчуває психологію

25 липня 2017 Читать на русском

Футбольний коментатор та експерт Віктор Вацко відзначив гарне відчуття психології головним тренером Шахтаря Паулу Фонсекою.

"Шахтар покинув Кучер – основний захисник у минулому сезоні, який грав у всіх великих матчах. Зараз йому підготовлена заміна: наскільки можна робити висновки, це Кривцов, який розглядається як основний захисник. Звичайно, можна ставити йому питання за пропущений м’яч у матчі з Динамо: так, ми відзначаємо гру Мбокані, але, може, Кривцов міг зіграти краще в тій ситуації. Але Фонсека підтримує Сергія, причому, публічно робить це і повторює: "Щоб не було питань по Кривцову – я йому довіряю, я його підтримую, він буде грати в наступному матчі".

Публічна довіра тренера характеризує Фонсеку як людину, яка дуже тонко відчуває психологію і готова працювати з цією командою. Адже Паулу ніколи у своїй кар’єрі не працював в одному клубі два сезони поспіль. А тут в нього перший в кар’єрі такий досвід, плюс у великому клубі з великими амбіціями і завданнями", – сказав Віктор Вацко в ефірі "Футбол 1".

Вацко: За класом Мбокані – нападник номер один в нашому чемпіонаті