УКР РУС

Вацке: "Борусія" Д покаже, що терор і ненависть ніколи не позначаться на наших діях

12 квітня 2017 Читать на русском

Генеральний директор "Боруссії" Д Ханс-Йоахім Вацке закликав вболівальників підтримати команду у матчі проти "Монако" після теракту.

"Сім'я "Боруссія" завжди залишалася сильною, коли їй доводилося стикатися з непростими ситуаціями. Це, можливо, найважча для нас ситуація за останні десятиліття. Але я впевнений, що "Боруссія" Д покаже себе сильною і згуртованою як ніколи.

Сьогодні ми будемо грати не за себе. Сьогодні ми будемо грати за всіх. Неважливо, "Боруссія" Д, "Баварія" або "Шальке". Ми хочемо показати, що терор і ненависть ніколи не позначаться на наших діях. І, звісно, ми будемо грати за Бартру, який хоче, щоб його команда перемогла!

Ми просимо вболівальників "Боруссії" Д активно підтримувати команду сьогодні впродовж усіх 90 хвилин", – наводить слова Вацке офіційний сайт "Борусії" Д.

В Дортмунді перед початком матчу "Борусія" – "Монако" стався вибух. Згодом стало відомо, що матч перенесли на 12 квітня, а керівництво "джмелів" прокоментувало цей інцидент. Відзначимо, що Бартра серйозно постраждав від вибуху та опинився у лікарні. Також пізніше поліція заявила, що було три вибухи біля автобуса "Борусії" Д. Зловмисник зізнався в скоєному

, а також у Viber