УКР РУС

Василь Рац: Бланко Лещук – єдиний форвард, який міг би підсилити "Динамо"

4 березня 2017 Читать на русском

Легендарний екс-гравець "Динамо" Василь Рац поділився думкою щодо атакувальної лінії киян і натуралізації футболістів для збірної України.

"З Бесєдіним і Яремчуком в атаці "Динамо" найвищі завдання вирішувати не можна. Питання в тому, що у "Динамо" немає забивного і стабільного нападника, який завжди може грати і показувати високий рівень.

В чемпіонаті України єдиний форвард, який міг би підсилити киян – це екс-гравець "Карпат", який перейшов в зимове міжсезоння в "Шахтар" – Густаво Бланко Лещук. Це дуже гарне придбання, коли "гірникам" за відносно невеликі гроші вдалося взяти гравця, який є забивним і має мотивацію. Такий нападник став би в нагоді "Динамо". Ось, мабуть, він один і міг би підсилити склад київської команди.

Натуралізація Бланко-Лещука і Марлоса? Весь час говорять, що у нас є свої українці... Справа в тому, що в усьому світі існує практика натуралізації. Давайте візьмемо, наприклад, збірну Німеччини. Є безліч інших збірних, які теж пішли цим шляхом. Якщо закордонний гравець краще нашого і відповідає всім вимогам, то я не бачу ніяких проблем. Що стосується Бланко Лещука, то тут все значно простіше, адже він має українське коріння", – сказав Рац.

Маркевич: Марлос точно підійде збірній, а щодо Бланко Лещука мені важко сказати