УКР РУС

Василь Кравець: Впевнений, що у Карпат скоро все налагодиться

12 жовтня 2017 Читать на русском

Захисник Луго Василь Кравець прокоментував ситуацію у своєму колишньому клубі – львівських Карпатах.

"За Карпатами слідкую, намагаюсь переглядати кожен матч. Прикро, що зараз у клубі склалась не зовсім приємна ситуація. Дуже переймаюсь за хлопців. Впевнений, що найближчим часом все налагодиться, команда вийде з цієї психологічної ями.

Василь Кравець став повноцінним гравцем Луго

Думаю, що якраз морально хлопцям зараз найтяжче. І з вболівальниками не найприємніша ситуація, невтішні результати, та й сама гра, гадаю, їм теж не до вподоби. Якщо відкинути всі ці психологічні показники на задній план, а залишити бажання, жагу перемогти, то обов’язково рівень гри тільки покращуватиметься.

Гадаю, виправити ситуацію можна тільки демонструючи хорошу гру, бійцівські якості команди. Адже фанати бачать, коли футболісти дійсно "вигризають" кожен епізод та показують характер на полі. Впевнений, скоро все налагодиться, адже львівські вболівальники є однією з найпотужніших фанатських трибун в Україні.

"Цю команду потрібно розпустити – повагу втратив навіть Худоб’як". Фанат Карпат – про бійню у Франківську, удар Федецького і спалені мости між футболістами та ультрас

Я думаю, призначення Зайцева має тільки піти на користь команді. Хлопцям відомі його стиль гри, вимоги до футболістів. Зайцев досвідчений тренер, тому, гадаю, гра Карпат від матчу до матчу тільки покращуватиметься", – цитує Кравця офіційний сайт Карпат.

"Йду-йду, а дому немає. Блукав у Луго 2 години". Василь Кравець – про життя та кар’єру в Іспанії і боксерські навички, яких боїться Сихів