УКР РУС

Ващук: Я йду проти системи

17 грудня 2017 Читать на русском

Кандидат в президенти федерації футболу міста Києва Владислав Ващук відверто висловився в своєму Facebook стосовно нинішньої ситуації в київському футболі.

Екс-гравець київського Динамо і нинішній кандидат в президенти федерації футболу міста Києва Владислав Ващук зробив емоційний пост у своїй сторінці в Facebook, де розкритикував нинішніх чиновників ФФК і заявив, що він хоче зламати цю систему.

Харченко та Ващук створили альтернативну федерацію футболу Києва

"Дивлячись на обличчя дорослих, шановних в київському футболі людей, які прийшли підтримати чинного главу Федерації Києва, я хотів
запитати – скількох знаменитих вихованців саме київського футболу стабільно грають за кордоном, мають місце в основі світових відомих команд, випущених за останні п'ятнадцять років – ви знаєте?"

"Дуже зручно жити у вчорашньому дні. Де тихо, спокійно і стабільно, питання вирішуються по дзвінку і головне – це відносини, а не футбол. І адже всі розуміють, що результату-то вже років десять-п'ятнадцять як немає! Що до збірної брати тупо нікого. І не футболісти тут винні, і не тренери – а система!! Система, що знищує всі шанси майбутнього українського футболу. І якщо в Києві таке, то що говорити про задвірки".

"У чемпіонаті Києва грають футболісти, заявлені за область – а, немає проблем! Полів за двадцять років київська Федерація не придбала жодного – ну і що? Арбітр за гру копійки отримує? Нехай вчиться заробляти!"

"Офіс Омельченко виділив Федерації – а давайте його продамо, і проплатимо на десять років оренду офісу, що належить, завдяки щасливому випадку, главі Федерації! Комп'ютери в оренду візьмемо. За дві тисячі гривень на місяць. І так у всьому. Не ми винні – країна така".

"Так, я – молодий, нахабний і не розумію ваших принципів. Так, я йду проти системи. Мало того, я мрію її зламати. Хоча б в окремо взятому місті Києві".

"Знаєте навіщо? Щоб років через двадцять сидіти на трибуні і дивитися, як збірна України отримує медалі чемпіона світу. Мрія у мене така", – написав Ващук.