УКР РУС

Ващук: Вважаю великим досягненням, що "Динамо" не програло "Наполі"

28 листопада 2016 Читать на русском

Екс-захисник збірної України Владислав Ващук поділився думкою щодо матчу групового етапу Ліги чемпіонів "Наполі" – "Динамо".

"Мені цілком сподобалася гра у виконанні українських футболістів. Наші футболісти 90 хвилин відіграли на одному рівні з "Наполі" і не програли. Якби хлопці додали в агресії і набралися сміливості, то могли би і перемогти. На жаль, українці діяли не дуже відважно і не завдавали ударів по чужих воротах. Однак не забуваймо, що ми грали проти "Наполі", а не проти якоїсь слабкої європейської команди.

В Україні звикли оцінювати гру наших футболістів і притім не зважати на те, проти кого грають наші спортсмени. Треба помічати суперника. А опонент був дуже потужний. Тому я вважаю великим досягненням те, що "Динамо" з десятьма українськими гравцями в запасі не програло італійському грандові. І це при тому, що "Динамо" грає у слабкому чемпіонаті, для порятунку якого запровадили новий формат. У матчі з італійським "Наполі" Сергій Ребров випустив в основному складі аж десять гравців з українськими паспортами! Десять із одинадцяти! Це круто!", – розповів Ващук.

Вацко: Підбір футболістів "Динамо" не відповідає рівню Ліги чемпіонів

Підписуйтесь на push–повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу