УКР РУС

Ващук: Відсутність Руні, Велбека і Старріджа не спрощує нам завдання

8 вересня 2013 Читать на русском

Екс-гравець національної збірної України Владислав Ващук в інтерв'ю "Футбол 24" поділився враження від гри проти Сан-Марино, а також розповів, що очікує від матчу з англійцями.

- Владиславе, перед матчем зі збірною Англії українці впевнено обіграли Сан-Марино. Чи можна сказати, що це було тренування перед поєдинком з англійцями?

- Не можна так говорити. Точніше можна так висловитися: "Тренування з підвищеною відповідальністю". Все ж матч зі збірною Сан-Марино, це відбірний поєдинок на чемпіонат світу. Тому у наших хлопців був відповідний настрій на даний поєдинок. Для санмаринівців - 0:3 - рівносильно перемозі, а нам потрібен був більш великий виграш, чого хлопці і добилися.

- Яку тактику проти збірної Англії обере тренерський штаб збірної України?

- Найімовірніше Михайло Іванович (Фоменко - прим. ред.) побудує гру від оборони. Англія, не Сан-Марино і тому важливо зіграти надійно в обороні. А на контратаках ми грати вміємо.

- У англійців не зіграють лідери - Руні, Уелбек, Старрідж. Це спростить дії оборони українців?

- Ні. З тими, кого знаєш простіше грати і протистояти їм на полі.

- На який результат може розраховувати збірна України у матчі з Англією?

- Тільки на позитивний. Нашим хлопцям не потрібно говорити про мотивацію. Вони самі прекрасно розуміють, що на кону стоїть участь на чемпіонаті світу в Бразилії. Сподіваюся і вірю в перемогу нашої збірної.

Розмовляв Віктор Хохлюк