УКР РУС

Ващук розповів, завдяки чому Україна може здолати Хорватію

14 березня 2017 Читать на русском

Екс-захисник "Динамо" і збірної України Владислав Ващук поділився думкою про збірну Хорватії.

"Збірна Хорватії, думаю, незручний суперник для "синьо-жовтих". Хорвати по-футбольному неприємні, чіпкі. Важко грати проти такого опонента.

Теперішня Хорватія не слабкіша команди зразка 1997 року? А може, й сильніша. Гру картатих ведуть Лука Модріч з Іваном Ракітічем. Таким футболістам важко протистояти. Але все ж, незважаючи на велику кількість зірок в складі хорватів, я б відзначив їх командні дії.

Як можна досягти позитивного результату в Загребі? Завдяки обсягу техніко-тактичних дій, працездатності. Потрібно постаратися свідомо поставитися до гольових ситуацій біля воріт супротивника, по максимуму використовувати як стандартні положення, так і швидкі атаки.

Важливо не дати супернику розвернутися біля своїх воріт, особливо це стосується перших хвилин. Ще дуже складний період в матчі настає після 60-ї хвилини, коли з'являється елемент втоми. І тут важлива роль лідерів, які повинні взяти на себе більше відповідальності", – сказав Ващук.

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. Хорватія – Україна: квитки для українців надійшли у продаж – умови придбання. Команда Шевченка вилетить до Австрії на збори в суботу, 18 березня. Заради зборів збірної будуть перенесені на п'ятницю 3 матчі 22 туру УПЛ за участю "Шахтаря", "Динамо" і "Дніпра". Шевченко оголосив список легіонерів.

, а також у Viber