УКР РУС

Ващук: Раніше ми з Гусєвим дружили, а зараз він перетворився в те, ким є на сьогоднішній момент

14 березня 2020 Читать на русском

Колишній захисник Динамо та збірної України Владислав Ващук розповів про свої взаємини з колишнім одноклубником Олегом Гусєвим.

"Раніше ми дружили, а зараз він перетворився в те, ким він є на сьогоднішній момент. У мене не було жодних сварок з ним. Це він вибрав і йде своїм шляхом. Я якось сказав, що, швидше за все, йому дадуть посаду тренера, ось так вийшло за короткий час.

Гусєв звернувся до депутата "Слуги народу" через борг Ващука

Чому він раніше не говорив про борг? Це питання потрібно йому задавати. Я ж не знаю, що він хоче. Мені він вже не цікавий давно. З моменту, як це пішло. Я приїжджав з ним зустрітися, і він не вийшов на зустріч.

Якось дивно вийшло: варто було мені піти на вибори голови Федерації футболу Києва, і тут Олег згадав про борг, про гроші", – цитує Ващука Sportarena.

Нагадаємо, нещодавно Гусєв звернувся до народного депутата Олександра Дубінського. Колишній гравець Динамо хоче повернути 50 тисяч доларів, які, за його словами, йому винен Ващук.

Парамон: фарт для Лобановського, 100 євро від Каладзе, пістолет Макарова, німецьке порно й інші пригоди суперфана Динамо