УКР РУС

Ващук подасть позов до суду на Печорного за наклеп

4 березня 2018 Читать на русском

Владислав Ващук обурений коментарями Олега Печорного щодо боргу Олегу Гусєву.

Владислав Ващук написав у своєму Фейсбук, що подасть позов до суду на футбольного консультанта Олега Печорного за наклеп. Нагадаємо, Печорний заявив, що Ващук винен гроші не лише Олегу Гусєву.

"Завтра, 5 березня, я подаю позов до суду про захист своєї честі, гідності і ділової репутації проти Олега Печорного, і вимагаю стягнути 50 тисяч доларів за моральну шкоду. Якщо відсуджу – віддам на благодійність.

Одночасно з цим я звертаюся в Нацполіцію із заявою про вчинення правопорушення, передбаченого ст. 151-1 КК України (наклеп). Буду добиватися реального терміну для людини, яка ганьбить мою репутацію.

Найцікавіше, я Печорного бачив-то всього два рази в житті. Чим міг викликати у нього таку ненависть – розуму не прикладу. Тільки я здогадуюся, чиє замовлення може виконувати не дуже принциповий фрік від футболу – Олег Печорний.

Поліція до мене за місцем прописки вчора не приїжджала. Помилки бути не може, в квартирі з татом цілодобово знаходиться доглядальниця. Мені особисто ніхто не дзвонив, нікуди не викликав, хоча мій номер телефону є в базі поліції. Кримінальної справи щодо мене як підозрюваного в реєстрі немає, завтра викладу офіційний папір", – написав Ващук.