УКР РУС

Ващук: Мені не зовсім зрозуміла стратегія розвитку Динамо

19 вересня 2018 Читать на русском

Колишній футболіст Динамо Владислав Ващук назвав свою версію того, чому київський клуб непереконливо виглядає останнім часом.

Невдачі Динамо в чемпіонаті? Зараз головне завдання тренерського штабу Динамо – переключити хлопців на єврокубки і налаштувати підопічних на домашній матч з Астаною. Думаю, що "динамівцям" вдасться це зробити, все-таки в колективі не новачки. Хоча Ліга Європи – це вже інший рівень відповідальності, інші швидкості. Футболісти повинні відволіктися і перемкнутися, тому що серія невдалих матчів затягнулася.

Бєсєдін: Ми – Динамо, і зобов’язані перемагати Астану, як і решту команд

Олександр Хацкевич знає, що відбувається в колективі. Мабуть, і президент, і головний тренер один одному довіряють. Хочеться вірити, що наставник зможе виправити становище.

Причини непереконливих результатів "біло-синіх"? Очевидно, тут низка причин. Але, на мій погляд, мені не зовсім зрозуміла стратегія розвитку команди, як вона омолоджується. Створюється нова команда, цей процес йде вже давно. Молодь є, але наступності немає. У кого їм переймати досвід? У кого вчитися?

Якщо аналізувати групу на папері, то Динамо, звичайно, вийде в наступний раунд. Але якщо придивитися серйозніше до кожного суперника окремо, то будь-який з цих колективів "кусається". Всі вони вміють грати в футбол на своєму рівні. Обіграти їх буде непросто, доведеться докласти для цього максимум зусиль", – цитує Ващука Команда№1.

Відзначимо, перший матч 1-го туру Ліги Європи між Динамо та Астаною відбудеться завтра, 20 вересня. Початок матчу 20:00.

Вацко висунув свою версію того, чому Суркіс залишив Хацкевича тренером Динамо