УКР РУС

Ващук: Хацкевич поставив на перше місце результат

27 липня 2017 Читать на русском

Колишній гравець збірної України Владислав Ващук прокоментував перемогу Динамо над Янг Бойз в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

"Коли на табло засвітилися цифри 2:0, думав, що "динамівці" зможуть швидко розвинути успіх. Якщо чесно, я чекав як мінімум 4:0. Динамо необов'язково було пропускати – ось це важливо. У "біло-синіх" є проблеми в обороні – вони низько сідали в захист, а півзахисники дозволяли опонентам розвивати атаку. Янг Бойз слабкий, і йому не можна було дозволяти таке робити.

Найращим на полі був Ярмоленко. Взагалі всі добре виходили в атаку, але Андрій показав свій клас, був лідером, тягнув за собою всю команду і створив голи.

Хацкевич поставив на перше місце результат. Важливіше, напевно, було зберегти рахунок 2:0, ніж за будь-яку ціну збільшити його.

Чого чекати в Швейцарії? Теж перемоги. Я не бачу, чому динамівці не можуть повторити все те ж саме на виїзді. І синтетичний газон супернику ніяк не допоможе", – цитує Владислава Ващука zbirna.com.

Нагадаємо, Динамо перемогло Янг Бойз у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Хацкевич та Суркіс прокоментували гру киян. Також дивіться відео голів та огляд матчу Динамо – Янг Бойз.

Добре, але мало. П’ять висновків матчу Динамо – Янґ Бойз