УКР РУС

Ващук: Думаю, "Карпати" обіграють "Дніпро"

29 жовтня 2011 Читать на русском

Своїм прогнозом на майбутні поєдинки 15 туру УПЛ поділився колишній захисник київського "Динамо" і збірної України Владислав Ващук.

"Таврія" - "Динамо" - 0:1

- У "динамівців" поєдинки в Сімферополі завжди складалися непросто. Не стане винятком і ця зустріч. І все ж, думаю, гостям, щоб не упустити перше місце, вдасться хоч і мінімально, але обіграти суперника.

"Олександрія" - "Шахтар" - 0:2

- На мій погляд, в цьому поєдинку все вирішить індивідуальна майстерність виконавців донецького колективу. Звичайно, господарі спробують щось протиставити гірникам, але сили аж надто нерівні.

"Металіст" - "Ворскла" - 1:1

- Обидві команди, незважаючи на виліт з Кубка України, зараз перебувають в непоганих кондиціях, тому поставлю на нічию.

"Зоря" - "Волинь" - 0:0

- Луганчанам після серії невдалих матчів (особливо з "Динамо") необхідно реабілітуватися не тільки перед уболівальниками, але й перед самими собою, адже від зони вильоту їх відділяє лише два очки. Правда, "Волинь" навряд чи дозволить їм домогтися успіху.

"Карпати" - "Дніпро" - 2:1

- Протягом нинішнього чемпіонату підопічні Хуанде Рамоса виступають нестабільно. До того ж у психологічному плані "дніпрянам" буде важко після вильоту з Кубка України.

А от львів'яни, навпаки, підходять до матчу в хорошому настрої, і це допоможе господарям здолати дніпропетровців.

"Арсенал" - "Кривбас" - 0:2

- Обидві команди зараз показують непоганий футбол. І цей поєдинок, вважаю, вийде цікавим. Але ризикну припустити, що перемога дістанеться команді Юрія Максимова.

"Оболонь" - "Чорноморець" - 1:1

- Результат цього матчу взагалі передбачити дуже складно. Спочатку я думав віддати перевагу "Оболоні", якій, м'яко кажучи, потрібні очки.

Проте останнім часом одесити намацали свою гру і стали добиватися результату. Так що в цій зустрічі ставлю на нічию.

"Металург" Д - "Іллічівець" - 3:1

- Мені подобається, як діє "Металург". Демонструючи комбінаційний футбол, гравці донецького колективу доповнюють один одного на полі.

А це значить, тренер знайшов підхід до своїх підопічних. Так що нелегку, але в той же час упевнену перемогу, вважаю, отримають господарі.