УКР РУС

Варіант з переходом Зозулі в 4 клуб існує, але через "Райо Вальєкано" все ускладнюється, – іспанський агент гравця Лоренцо

1 березня 2017 Читать на русском

Іспанський агент Зозулі Хосе Лоренцо прокоментував можливість переходу Романа в 4 клуб у нинішньому сезоні.

"В середу ми будемо в Мадриді. Преса не дав нам більше часу, щоб залишитись в Севільї. Крайній термін завершується сьогодні. Вони не вказали годину та місце зустрічі (хоча AS писав, це тренування в 11 годині – прим. "Футбол 24")", – цитує Marca іспанського агента Зозулі Хорхе Лоренцо.

Він також запевнив, що варіант з переходом у 4-й клуб дійсно існує і вони над ним працюють. "Цей варіант з'явився декілька днів тому. Ми шукали найкраще рішення для двох сторін, але повинні були залишити роботу. Ми не задоволені ставленням "Райо Вальєкано", вони могли зробити більше для нас", – скаржиться Лоренцо через те, що президент "Райо" не дав їм більше часу на пошуку команди для Зозулі.

Також Лоренцо повідомив, що поява Зозулі на сьогоднішньому тренуванні "Райо Вальєкано" не очікується.

Нагадаємо, Роман Зозуля перейшов у "Райо Вальєкано" в останні години трансферного вікна. Однак через неадекватні дії фанатів-радикалів українець повернувся у Севілью вже в день підписанняконтракту. Севільський "Бетіс" роз'яснив ситуацію з трансфером Зозулі та повністю підтримав українця у своєму офіційному повідомленні. Фанати "Райо Вальєкано" виступили також проти української армії з ярликами російської пропаганди про "нацистів". "Райо Вальєкано" пропонує Зозулі повернутись, а проти ультрас відкриють кримінальну справу. Фанати "Райо Вальєкано" розклеїли у Мадриді листівки проти Зозулі. "Райо Вальєкано" відмовляється платити Зозулі зарплату, якщо той не гратиме. Фанати "Баварії" закликали Зозулю забиратись з футболу. Гравці "Бетіса" вийшли у футболках "Ми всі – Зозуля!" на матч з "Валенсією". Павелко порекомендував Зозулю у виконком ФФУ.

"Це велика ганьба для нашого футболу. Гравця дискримінують за герб його країни". Як іспанці реагують на скандал навколо Зозулі