УКР РУС

Варді розповів, як горілка зі "Skittles" власного приготування зашкодила відновленню від травми

27 вересня 2016 Читать на русском

Нападник "Лестера" і збірної Англії Джеймі Варді розповів про свою помилку у лікуванні від давньої травми у автобіографічній книзі "Jamie Vardy: From Nowhere".

"Я мав травму ноги, яка не давала мені спокою. Потрібен був час, щоб повністю її залікувати.

У мене вдома була трилітова пляшка горілки, в яку я засипав цукерки "Skittles". Після того, як одна партія драже повністю розчинялась, я засипав наступну. Кидав я лише червоні та фіолетові, бо іншого кольору мені не подобались. В цілому я засипав "Skittles" приблизно 20 разів.

Після цього горілка набувала смаку солодощів і ставала м'якою. Пити її було приємно. Коли мені бувало нудно, я вечорами наливав собі склянку і випивав. Горілка було хорошою, але нічого доброго для моєї травмованої ноги не робила.

Фізіотерапевт команди Дейв Ренні не міг повірити, що мій надірваний литковий м'яз ніяк не відновлювався. Хоча він робив усе, щоб я одужав якомога швидше.

Одного дня він відвів мене в сторону і спитав, що я роблю, що може зашкодити відновленню від травми. Я йому відповів, що нічого такого, чим би я не займався завжди.

А потім я розповів йому, що моїм повсякденним заняттям було вживання моєї "Skittles"-горілки.

"Добре, тепер все зрозуміло", – відповів мені Дейв, перебуваючи в шоці. Потім він з наукової точки зору пояснив мені, як алкоголь шкодить процесу одужання", – розповів Варді у книзі.

Варді розкаявся у одному з найганебніших вчинків у своєму житті

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях