УКР РУС

Варан: Реал не може здатися в Ла Лізі

28 лютого 2018 Читать на русском

Мадридський Реал у матчі з Еспаньйолом (0:1) напередодні зазнав п'ятої поразки в нинішньому сезоні Ла Ліги, але оборонець Рафаель Варан хоче, щоб команда продовжила боротьбу.

"Ми ліпше грали в першому таймі, ніж у другому. Потрібно завжди докладати всіх зусиль, щоб зберігати такий рівень гри протягом усього матчу. Ми не можемо відмовитися від Ла Ліги, ми повинні показати свою силу. Ми не дивимось на кількість очок, а повинні зосередитись на іграх і спробувати виграти їх, тому що цього вимагає ця емблема. Ніколи не списуйте нас.

Еспаньйол сенсаційно обіграв Реал: арбітр прийняв два неоднозначні рішення

Ми завжди прагнемо перемагати, тому ця поразка не вплине на гру з Парі Сен-Жермен. Незалежно від того, зіграє Неймар чи ні, це буде важко, тому що вони вийдуть на поле у всеозброєнні. Готові до цього та продовжуємо підготовку до матчу", – цитує Варана FourFourTwo.

Нагадаємо, що напередодні мадридський Реал сенсаційно поступився в Барселоні місцевому Еспаньйолу. Сьогодні Барселона може збільшити свій відрив від "вершкових" до 17 очок. Вже 6 березня відбудеться повторний матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Парі Сен-Жермен – Реал.