УКР РУС

Ван Гаал: Найкращий спосіб МЮ пробитися в ЛЧ - виграти Лігу Європи

14 лютого 2016 Читать на русском

Наставник МЮ Луї ван Гаал визначив пріоритетним турнір Лігу Європи, перемігши в якій "дияволи" здобудуть путівку в Лігу чемпіонів.

"Зараз піднятися в зону Ліги чемпіонів буде дуже важко. У двох останніх матчах ми втратили 5 очок, а це дуже багато на цей момент.

Ми повинні були перемогти у грі проти "Сандерленда", ми цього не зробили. І в поразці можемо звинувачувати тільки себе. Господари були більш агресивними, і ми не могли справитися з цією агресією, ми не могли контролювати м'яч.

Після сьогоднішньої гра Ліга Європи - найкращий для нас спосіб пробитися в Лігу чемпіонів. Але це не просто буде зробити, адже в цьому турнірі беруть участь багато хороших команд.

Я зроблю все від мене залежне, щоб підготувати на 100 відсотків своїх гравців на матч проти "Мітьюлланда" у четвер (18 лютого на матч Ліги Європи - ред.)", - наводить слова Луї ван Гаала видання Goal.com.

Нагадаємо, що після 26 турів МЮ посідає 5 місце, однак відставання від четвертого "Ман Сіті" може збільшитися до 10 очок, якщо "містяни" переможуть "Тоттенхем".

Читайте також:

МЮ оновив клубний антирекорд за набариними очками

Дарміан став 5 травмованим лівим фулбеком МЮ