УКР РУС

Ван Дейк може опинитись у Манчестер Сіті

14 грудня 2017 Читать на русском

Нідерландський оборонець Саутгемптона може підсилити лідера чемпіонату Англії.

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола бажає взимку придбати центрального оборонця. До сфери інтересів "містян" потрапив 26-річний захисник Саутгемптона Вірджил ван Дейк, повідомляє Goal.com. Раніше гравцем збірної Нідерландів активно цікавився Ліверпуль.

Ван Дейк може перейти в Ліверпуль у січні за 70 млн фунтів

Влітку ван Дейк навіть вже погодив умови особистого контракту з "червоними", однак, трансфер заблокувало керівництво Саутгемптона. Гравець на кілька тижнів потрапив в опалу і не виступав за основний склад "святих". Схоже, що взимку Саутгемптон готовий продати гравця. Тому боротьба між Манчестер Сіті та Ліверпулем буде за те, хто запропонує кращі умови і клубу, і самому ван Дейку.

На відміну від команди Юргена Клоппа, у Сіті є запасний варіант – оборонець Реал Сосьєдада Іньїго Мартінес. Тренерський штаб Гвардіоли навіть вважає, що іспанець краще впишеться в ігрову модель команди та не буде проти виходити з лави для запасних. Окрім цього, в контракті Мартінеса прописана клаусула в розмірі 32 млн євро. Це значно менша сума за ту, яку хоче отримати за Вірджила ван Дейка Саутгемптон.

Іньїго Мартінес: Я бачу себе у стартовому складі Барселони та інших клубів