УКР РУС

Ван дер Меєр: Ми програли "Дніпру" битву, але не війну

1 березня 2016 Читать на русском

Головний тренер дніпродзержинської "Сталі" Ерік ван дер Меєр поділився думками щодо поразки у чвертьфінальному матчі Кубка України проти "Дніпра".

"Ми знали, що це для нас буде дуже складна гра. Ми грали не проти якоїсь маленької команди, а проти хорошої команди. Мені подобається грати в агресивний футбол, але ми знали, що сьогодні це зробити буде неможливо. Ми захищалися, як могли. Все одно я говорив команді, що у нас буде 1-2 шанс. І думаю, всі бачили, що у перші 15-20 хвилин у нас був хороший момент - треба було перекинути воротаря. Це був шанс у першому таймі. Ми зробили дурну помилку, порушивши у штрафному майданчику. Програвали 0:1, але для першого тайму це - нормально.

У другому ж таймі якщо допускаєш помилку, гра може закінчитися. У другому таймі у нас теж був шанс - у Дениса Васіна, але Папа Гуйє встиг йому завадити. 0:3 - і я, напевно, скажу, що задоволений цим. "Дніпро" був надто сильним для нас сьогодні.

Чи я подякув голкіперу, який кілька разів врятував команду? Це його робота - відбивати м'ячі. Він добре зіграв сьогодні, але у нас два хороші воротарі. Мову варто вести не тільки про воротаря, а про всю команду. Ми програли битву, але не війну, і тепер готуємося до суботнього матчу", - розповів Ерік ван дер Меєр.

Нагадаємо, що перший матч 1/4 фіналу Кубка України "Сталь" - "Дніпро" завершився розгромною перемогою "дніпрян".