УКР РУС

Вальверде: В мене не вистачає прикметників, щоб описати велич Мессі

3 листопада 2017 Читать на русском

Головний тренер Барселони Ернесто Вальверде поділився очікуваннями від матчу проти Севільї в 11-му турі Прімери.

"Це небезпечний матч. Севілья не буде відсиджуватись в обороні, тому нам буде важко домінувати.

Севілья добре виступає, а їхній наставник Едуардо Беріссо здобував хороші результати у матчах проти Барселони, коли очолював Сельту. Це тренер, який не боїться грати на перемогу.

600-й матч для Ліонеля Мессі? Це божевільна цифра для будь-якого футболіста, особливо у Барселоні. Однак важлива не сама кількість матчів, а те, що Мессі зробив за ці 600 матчів. Стільки голів, результативних передач... Він неймовірно корисний футболіст. В мене вже не вистачає прикметників, щоб описати наскільки Ліонель великий футболіст.

Барселона – Севілья: Мессі зіграє 600-й матч за каталонців

Найбільше, що мені подобається в нашій грі – це те, що ми діємо, як одне ціле. Ми всі разом атакуємо і захищаємось. Не заперечую, що у нас були ігри, де виходило далеко не все. Я говорив про це з командою. У нас є що покращувати.

Іньєста? У нас є певна невизначеність щодо нього, хоча медичний штаб дозволив йому грати. Побачимо, чи зможе він вийти з перших хвилин. Відсутність такого екстраординарного гравця не можна не помітити. Проте у нашому складі є інші хороші футболісти з чудовими характеристиками, які можуть виконувати поставлені завдання.

Барселона озвучила терміни відсутності Серхі Роберто та Андре Гомеша

Алейш Відаль? У нього проблеми з гомілкостопом, який був прооперований у минулому сезоні. Сподіваюсь, він скоро зможе повноцінно повернутись до футболу.

Луїс Суарес? Інколи м'яч летить на 10 сантиметрів лівіше або правіше від цілі і з цим нічого не поробиш. Головне, щоб Суарес не розчаровувався. Я говорив з ним про це. Він сильний духом і не збирається здаватись.

Усман Дембеле? Вчора він почав тренування і продовжить реабілітацію від травми. У нього чудовий настрій. Дембеле хоче пошвидше знову вийти на поле. Проте ми маємо бути впевнені, що він повністю готовий до цього", – цитує Вальверде офіційний сайт ФК Барселона.

Матч Барселона – Севілья відбудеться 4 листопада. Початок о 21:45.