УКР РУС

Вальверде може покинути Барселону через конфлікт з босами клубу

23 квітня 2018 Читать на русском

Наставнику Барселони Ернесто Вальверде не сподобалися слова керівництва клубу про те, що його звільнять у разі поразки в Кубку Іспанії.

Як відомо, перед фіналом Кубка Іспанії у ЗМІ пролунала інформація, що наставника Барселони Ернесто Вальверде звільнять у разі поразки.

Барселона знищила Севілью 5:0, але головний тренер вважає, що з ним повелися негарно та незадоволений недовірою з боку керівництва клубу.

Барселона – Севілья – 5:0 – відео голів та огляд матчу

В свою чергу боси Барселони вкрай засмучені вильотом команди з Ліги чемпіонів і вважають, що цьому посприяло небажання тренера проводити ротацію в деяких матчах, інформує AS.

Також видання повідомляє, що всі гравці каталонського клубу на стороні тренера, а лідери роздягальні вже запевнили його, що він може на них покластися. Хоча раніше лунала інформація, що лідери Барселони розкритикували Вальверде та звинуватили його у поразці від Роми.

Ернесто Вальверде очолив Барселону минулого літа і під його керівництвом команда досі не програла жодної гри в Ла Лізі, довівши серію без поразок до рекордних 40 матчів.

У цьому сезоні Барселона вже виграла Кубок Іспанії, а для перемоги в чемпіонаті їй залишилося не програти хоча б в одному з останніх чотирьох матчів.

Контракт Вальверде з каталонцями закінчується влітку 2019 року.

Роналду звинуватив суд, який не дав йому доступу до документації Мессі – в чому річ