УКР РУС

Валідольна перемога каталонців. "Валенсія" - "Барселона" - 2:3. ВІДЕО

2 вересня 2013 Читать на русском

Окрасою третього туру Прімери стало протистояння на "Местальї", куди в гості до "Валенсії" завітала "Барселона".

"Ми повинні постаратися вимкнути Банегу, та зіграти в наш найкращий футбол, щоб перешкодити показати господарям поля їхній потенціал", - сказав Херардо Мартіно на передматчевій прес-конференції. Принаймні в першій половині гри "Барселона" чітко виконувала настанови свого тренера. Аргентинець Банега був непомітний, а відтак креативу господарям попереду відверто бракувало.

Свою ігрову перевагу на початку матчу "Барселона" втілила у швидкий гол. Фабрегас віддав шикарну передачу з центру поля, а Мессі обігравши воротаря, увігнав круглого в пусті ворота. "Кажани" змогли відповісти лише на 36 хвилині, коли Пабон з близької відстані не зміг переграти Вальдеса.

А наприкінці першого тайму Мессі оформив хет-трик, реалізувавши спочатку вихід на побачення з Дієго Алвесом, після чергової передачі Фабрегаса, а згодом відзначившись після пасу Неймара.

На 45 хвилині Елдеру Поштізі вдався чудовий удар через себе - м'яч у дев'ятці воріт Вальдеса. А вже перед свистком на перерву португальський нападник оформив дубль, відзначившись головою, після подачі з кутового.

У другому таймі Мессі втратив ще декілька чудових нагод, щоб оформити покер. А "кажани" і взагалі могли вирвати нічию, та Жонас поцілив у стійку воріт Вальдеса. Валідольна, однак заслужена перемога "Барселони".

"Валенсія" - "Барcелона" - 2:3

Гол: Поштіга, 45, 46 - Мессі, 11, 39, 41