УКР РУС

Valentine's Day. Ярмоленки, Кравці, Бойки і ще 11 солодких парочок українського футболу

14 лютого 2016 Читать на русском

До Дня закоханих "Футбол 24" підготував хіт-парад найтоповіших, найефектніших та найідеальніших. Дивимося і захоплюємося!

Олександр Шовковський і Марина Кутепова

Минулого року капітан київського «Динамо» дав привід говорити про себе не лише в плані футболу. Шовковський розлучився із своєю другою дружиною – дизайнером Ольгою Альоновою. Новою обраницею СаШо стала Марина Кутепова – тодішня дружина відомого бізнесмена Сергія Євланчика, мати двох дітей. У голкіпера, до речі, їх також двоє – син Володимир від першого шлюбу із Властою Шовковською і донька Олександра від союзу з Альоновою.

«Ми з Олександром знайомі з юності. З того часу спілкуємося. Я знаю його дітей, він моїх. У нас є спільні друзі. Ще сім'ями ми дружили з Владиславом Ващуком. Більше нікого з гравців «Динамо» я не знаю, та й взагалі я не захоплююся футболом, навіть правил не знаю. Якщо зрідка бувала на матчах, то тільки заради сина, він любить цей вид спорту. Вони знайомі з Олександром, відмінно ладнають», - розповіла в інтерв’ю Марина Кутепова. «Друзі по нещастю» - так характеризує жінка свій роман із Шовковським. Це не перешкоджає їм бути щасливими разом.

Сергій та Анна Реброви

Стопами свого одноклубника, а тепер підопічного, пішов головний тренер «Динамо» Сергій Ребров. Минулого року папараці кілька разів фіксували його із загадковою красунею у публічних місцях. Більше того, ця історія тягнеться ще з 2013-го, коли всюдисущі шпиги вперше повідомили про те, що Сергій Станіславович насолоджувався компанією аж ніяк не своєї дружини Людмили.

А у січні ряд ЗМІ вибухнув повідомленням, що Ребров одружився вдруге. Наприкінці місяця тренер став батьком – також вдруге. Від першого шлюбу у нього підростає син Дмитро.

Олександр і Наталія Рибки

У Сашка Рибки дружина – це кохання всього життя. Перед шлюбом, який парочка взяла у 2010-му, вони зустрічалися упродовж чотирьох років. Зараз виховують донечку Дашу, якій, до речі, цими днями виповнилося 5 рочків.

«Із заміжжям мій стиль не змінився, спортивні речі я так і не полюбила, - зізналася якось Наталія, яка чудово орієнтується в модних трендах і привчила до цього свого чоловіка. - Не можу сказати, що наші із Сашком смаки збігаються на 100%. Свій гардероб він формує в основному сам, і дуже добре з цим справляється. Трапляється, що ми ходимо по магазинах разом, він допомагає мені з вибором, каже, що краще виглядає, але завжди просить не купувати дуже багато речей, щоб потім вони не припадали пилом у шафі».

В’ячеслав та Інна Шевчуки

Ветеран «Шахтаря» і збірної України на кілька років старший від своєї обраниці – Інни. Поки Слава здобуває славу, рубаючись і не шкодуючи себе на полі, красуня-дружина активно веде свій мікроблог в Інстаграм, куди заливає усі найестетичніші кадри із розкішного життя та виховання донечки Стефанії.

Одного разу В’ячеслав сформулював кредо своєї коханої: «Вдома вона готує обід, вечерю, прибирає. Вона «на ставці» у будинку. Зараз трудову книжку принесе і я поставлю штамп, щоб стаж ішов. Її мета в житті - щоб у нас народилися маленькі «Шевчуки», виховувати їх, доглядати за ними, щоб вони були вихованими, культурними дітьми».

Денис та Валерія Бойки

Перший подружній досвід новоспеченого голкіпера «Бешікташа» виявився невдалим – одружившись у 2011-му, він зовсім скоро розлучився і поєднав своє життя із екс-балериною Валерією. Красуня не лише взувала пуанти, але й встигла реалізувати себе на модельному подіумі + є дипломованим менеджером. Благо, на кухні не доводиться вигадувати щось екстраординарне. «Денис абсолютно не вередливий і не вибагливий в їжі. Як і я, він їсть часто, тому вечеряти ми можемо два, а то і три рази за вечір», - розповіла Валерія.

Младен і Наталі Бартуловічі

Наталі – донька відомого захисника «Дніпра» 80-х Сергія Башкирова. Младен – хорватський півзахисник, який «вариться» в українському футболі вже десять років. Обох познайомили спільні друзі. Роман розвивався бурхливо. Для пропозиції руки і серця Младен обрав особливий день. «У День мого народження Младен подарував мені перстень і сказав, що хоче бачити мене в ролі своєї дружини», - пригадує Наталі.

Їх Інстаграм – зразок сімейної ідилії. Барв фотографіям додає красуня-донечка Ніколіна. А сімейні узи по-справжньому міцними робить взаємна довіра. «Ми часто буваємо в різних містах - це нам ніяк не шкодить, тому що у нас є порозуміння і довіра один до одного, а це найголовніше. Я нормально ставлюся до публічності чоловіка», - каже дружина хавбека «Ворскли».

Артем та Анна Кравці

Форвард «Штутгарта» був у школі майже «круглим» відмінником. Тож до пари обрав собі красуню із відповідним інтелектом, економіста за освітою, Анну.

«Познайомилися у боулінг-клубі, що розташовується у торговому центрі «Україна». Спочатку Анна звернула на себе увагу приємною зовнішністю, а коли познайомилися ближче, відзначив для себе її людські якості. Ми зустрічалися протягом року, потім стали жити разом, а в підсумку все закінчилося весіллям», - пригадує Артем Кравець.

«Насправді ми познайомились в інтернеті, - усміхається Анна. - Артем мені написав повідомлення щось типу: «Як справи?». А перша зустріч вже відбулась у боулінгу».

Зараз подружжя підкорює Німеччину: Артем – голами, його жона – красою. Побажаємо їм успіху!

Михайло Кополовець і Вікторія Шульгіна

Михайлу Михайловичу – 32 роки, саме час замислитися про створення сім’ї. Що Михайло і робить, виступаючи у чемпіонаті Німеччини. Вже тривалий час він запевняє автора цих рядків – наміри щодо львів’янки Вікторії у нього дуже амбіційні.

«Стосунки у нас дуже серйозні, тому обов'язково все буде. На весілля хочу запросити всіх легіонерів, з якими грав у тій чи іншій команді. І Мілошевіч, і Тубіч, і Балажіц, і грузини, всі-всі-всі. Запросимо і пресу, щоб подивилася. Зробимо все на найвищому рівні», - каже Кополовець.

Микита Бурда і Анастасія Свистельник

Захиснику «Динамо» - 20 років. Його коханій – 22. Обоє – дуже молоді, доля може скластися по-різному. Але тут і зараз Микита і Настя отримують приз глядацьких симпатій.

Андрій та Інна Ярмоленки

Інна дуже загадково описує той історичний момент, коли Андрій зробив їй пропозицію: «Це сталося в травні, перед четвертою річницею нашого знайомства. Все було дуже красиво. Важливі вчинки Андрій завжди ретельно продумує і робить їх незабутніми. Не буду розкривати всіх подробиць, але, думаю, такої пропозиції не було ні в однієї дівчини у світі».

«Коли ми тільки почали зустрічатися, на свої матчі Андрій не впускав ні мене, ні батьків, хоча я дуже хотіла, - продовжує Інна. - Перший поєдинок, на який він мене запросив, - Україна U-19 - Італія U-19. Мені він добре запам'ятався, оскільки я запізнилася на початок, а як тільки вийшла з таксі, Андрій забив м'яч. Після цього він більше не забороняв мені ходити на матчі».

Роботу на посаді директора американського благодійного фонду Інна Ярмоленко поєднує із вихованням двох синочків. У 2013-му вона подарувала лідеру «Динамо» Івана, у 2015-му – Данила.

Євген Макаренко і Тетяна Самойлова

Динамівець із своєю коханою були помітними ньюзмейкерами упродовж зимової інформаційної сплячки укрфутболу. Макаренки красиво відпочивали на південному сході Азії (і не тільки там), а завдяки такому благу цивілізації, як Інстаграм, за цим могли стежити всі охочі.

Андрій та Юлія Вороніни

Стосунки пари тривають ще з 2005-го. Воронін на той момент перебував у першому шлюбі, де у нього народилася донька. Вдруге, вже з Юлею, Андрій став на рушничок у 2008-му. У них троє дітей.

Юлія: «Коли ми познайомилися, все було на рівні «привіт-папа», не було спалаху, кохання з першого погляду. А потім він полетів до Німеччини і прилетів через 10 днів. Він пригладив волосся, зібрав їх у хвіст, і перші кілька секунд я дійсно не впізнавала його. І тоді ж зрозуміла, що він начебто нічого такий».

Андрій: «Вона у мене одягається так, як вважає за потрібне. Іноді радиться зі мною, але одягне вона щось відкрите, чи щось консервативне, це вже залежить не від мене, а від ситуації. Мені все на ній подобається. Втім, я, звичайно, не схвалив би, якщо б моя дружина ходила напівгола! Я ревнивець, дуже ревнивий сам по собі і не люблю, коли на неї всі витріщаються, тому у нас в цьому плані є компроміс якийсь сімейний».

Зараз Вороніни освоїлися в одеських апартаментах. Схоже, багатодітна сім’я – абсолютно щаслива.

Сергій Рибалка і Маргарита Захаренкова

"Моя сім'я, моє життя! Боженько, спасибі за мого найкращого чоловіка! Ура!», - такими словами в Інстаграмі учасниця поп-групи Amsterdam Рита Захаренкова повідомила світу про весілля із півзахисником «Динамо». Обраниця футболіста старша від нього на три роки, але це, як бачимо, зовсім не перешкода для бурхливого кохання.

Олександр і Лілія Спірідони

Знаменитий молдавський екс-хавбек, відомий багаторічним творчим симбіозом із Мірчею Луческу, почувається значно молодшим за свій 55-річний вік. Справа в тому, що поруч у нього – ефектна і молода дружина. Сплав молодості і досвіду – секрет подружнього успіху Спірідонів.

У наш хіт-парад не потрапили ще добрих два десятки відомих і ефектних «футбольних» парочок. У подарунок для них ставимо романтичну пісню :) Цінуйте свої кохані «другі половинки»!

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter

Читайте також:

Твіттеріада. Сексуальні ракурси моделі, якої домагався Роналду, Зінченко перетнувся із бандитом у Сочі