УКР РУС

Валенсія звільнила президента клубу, який погрожував знищити гравців команди

30 травня 2022 Читать на русском

Аніл Мурті більше не є президентом "кажанів". Клуб офіційно оголосив про його відхід.

Нещодавно іспанські ЗМІ опублікували записи розмов Аніла Мурті, під час яких президент клубу погрожував футболістам – зокрема, Карлосу Солеру і Хосе Гайї. Контракти обох завершуються влітку 2023-го, а Мурті був незадоволений тим, що гравці відмовляються їх продовжувати.

Реал змінює плани на Луніна: інтерес півфіналіста ЛЧ небезпідставний

"Якщо ти підеш безкоштовно, я знищу тебе через пресу. Готовий виділити на це 100 тисяч євро", – уривок із розмови президента клубу з Карлосом Солером.

Після проведеного внутрішнього розслідування рада директорів Валенсії ухвалила рішення звільнити Аніла Мурті з посади президента клубу. "Заяви Мурті – це лише його особиста позиція, яка не має відношення до клубу. Валенсія не поділяє цих думок. Зміна керівництва необхідна для повернення довіри фанатів та громадськості", – йдеться у заяві на офіційному сайті клубу.

Левантійці розпочали пошук наступника 49-річного сінгапурця. Тимчасовим керівником став Шон Бай – директор клубної академії, який працює у Валенсії з 2018 року.

Мурті став президентом Валенсії у 2017-му. Сезон 2021/22 "кажани" під керівництвом Хосе Бордаласа завершили на 9-й позиції чемпіонату Іспанії, не потрапивши в єврокубки.

Тріумф мадридських королів, рух Барси в правильному напрямку й сумні тенденції – огляд першого сезону Ла Ліги без Мессі