УКР РУС

Атлетіко у вольовому стилі перестріляв Ейбар, Гранада розтрощила Еспаньйол: 3-й тур Прімери, матчі неділі

1 вересня 2019 Читать на русском

Атлетіко дотиснув Ейбар на останніх хвилинах, Гранада не помітила Еспаньйол, Валенсія взяла 3 очки вдома завдяки двом пенальті у кожному з таймів.

У 3-у турі іспанської першості Валенсія вдома перемогла Мальорку та піднялась з дна турнірної таблиці. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2019/2020, 3-й тур

Валенсія – Мальорка – 2:0

Голи: Парехо, 43 (пен), 57 (пен)

Атлетіко – Ейбар – 3:2

Голи: Жоау Феліш, 27, Вітоло, 52, Томас, 90 – Шарлес, 7, Арбілья, 19

Еспаньйол – Гранада – 0:3

Голи: Пуертас, 13, Фернандес, 68, Азіз, 74

Вільяреал – Реал Мадрид – початок матчу о 22:00

Незважаючи на статус гостей, Мальорка у першому таймі зустрічі з Валенсією мала більше нагод відкрити рахунок і загалом виглядала гострішою у останній третині поля. Втім, саме "кажанам" пощастило забити першими – Антоніо Ральйо порушив правила у штрафному майданчику й арбітр без сумнівів вказав на позначку – пенальті. Капітан левантійців Даніель Парехо впевнено реалізував одинадцятиметровий – 1:0. У другому таймі сценарій повторився. На 57-й знову пенальті, і знову Парехо переграє Маноло Рейну – 2:0. Більше команди не забивали. Валенсія піднялась з дна турнірної таблиці, а Мальорка їде додому ні з чим.

У Мадриді місцевий Атлетіко приймав Ейбар. Несподівано для господарів гості заволоділи ініціативою з перших хвилин, і на 19-й хвилині "матрасники" вже програвали у два м'ячі! Спершу Шарлес з передачі Орельяни розстріляв порожні ворота, а пізніше Арбілья з-за меж штрафного майданчика поцілив точно у кут воріт (хоч і не обійшлося без невеличкого рикошету). Жоау Феліш зумів відквитати один м'яч до перерви, а Вітоло на 52-й зрівняв рахунок. У господарів був цілий другий тайм, аби зрештою вирвати перемогу, однак одразу два голи Дієго Кости відмінила система VAR через положення поза грою у іспанця, а решті атак мадридців банально не вистачало креативу на завершальній стадії. Втім, у самому кінці матчу спрацювала заміна Сімеоне і мадридці таки святкували перемогу – Томас Партей переграв голкіпера один на один, подарувавши команді 3 очки та першу сходинку Прімери!

Еспаньйол, якого вважали фаворитом зустрічі проти Гранади, не зміг нічого протиставити команді Дієго Мартінеса. Один гол у першому таймі у виконанні Пуерти на 13-й хвилині, та влучні постріли Фернандеса та Азіза дозволили гостям святкувати комфортну перемогу – 0:3. Гранада вириваєтсья з нижньої частини таблиці Прімери, тоді як Еспаньйол залишився на передстаньому місці.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ