УКР РУС

"Валенсія" посуває "Леванте" ще на сходинку. ВІДЕО

6 листопада 2011 Читать на русском

У валенсійському дербі здобувають три очки старші за званням, історією, бюджетом і класом виконавців.

Боротьби та особливої напруги не вийшло. Надто вже "Валенсія" переважала "Леванте" у всіх ігрових компонентах. А "синьо-гранатові" все ж  значною мірою команда настрою. От забили б на перших хвилинах з якогось дальнього удару - може б, і перемогли. А так, дивитись на всі ці потуги менших валенсійців забити бодай м'яч, та ні - підстерегти хоча б напівмомент біля воріт суперника - було, мабуть, значною мукою для всіх, хто живе у нашому часовому поясі.

Як і в попередньому турі, суперники позбавили "Леванте" ілюзій щодо своєї потужності двома безжально гострими ударами в саме серце воріт. У команди, яку ще називають "жабенятами", не вистачило фантазії, щоб зламати професійну, злагоджену та впевнену у власних силах оборону опонента.

І ще задовго до кінця поєдинку стала очевидною його непроста для господарів доля. Друга поспіль поразка команди Хуана Мартінеса, як би не скотитись до показників "Бетіса", тим більше, що у наступному турі "Леванте" відправляється в гості до "Атлетіко". "Валенсія" прийматиме мадридський "Реал". Команда Унаї Емері набирає 24 очка, випереджаючи "синьо-гранатових" сусідів на один заліковий бал і дихаючи в спини грандам.

"Леванте" - "Валенсія" - 0:2 (0:1)

Голи: Х. Альба, 31, Т. Коста, 50