УКР РУС

Валенсія на виїзді розгромила Бетіс

15 жовтня 2017 Читать на русском

В матчі 8 туру Ла Ліги Валенсія та Бетіс влаштували гольову феєрію.

Бетіс розпочав матч більш активно, однак к середині тайму Валенсія перехопила ініціативу в грі. І ближче до кінця тайму кажани повели в рахунку. Парехо вдало подав кутовий, а Кондогбія вище всіх вистрибнув у штрафному майданчику. А перед самою перервою Гедеш красивим ударом метрів з 25 влучив у дев'ятку воріт, подвоївши перевагу Валенсії.

В другому таймі Бетіс мав нагоду скоротити відставання. Кондогбія рукою зіграв у штрафному майданчику. Арбітр призначив пенальті, однак Серхіо Леон не зумів переграти Нету з позначки. А на 64 хвилині Родріго довів рахунок до розгромного. Через 10 хвилин Міна ще збільшив перевагу левантійців. Здавалось, у Бетіса не має жодних шансів, однак вийшовший на заміну Кемпбел перевернув гру. Спочатку він забив сам, а вже через хвилину асистував Санабрії. А на 84 хвилині Тельйо зробив відстань між командами мінімальною. І коли здавалось, що Бетісу залишилось трохи, аби дотиснути до нічиєї, Валенсія знову збільшила відрив, відзначився Дзадза. Крапку в матчі поставив Перейра, забивши вже в компенсований час.

Таким чином, Валенсія завдяки цій перемозі обігнала Реал та вийшла на чисте друге місце. Бетіс же залишився на 9 місці.

Чемпіонат Іспанії 2017/18, 8 тур

Бетіс – Валенсія – 3:6

Голи: Кемпбел, 79, Санабрія, 80, Тельйо, 84 – Кондогбія, 35, Гедеш, 45, Родріго, 64, Міна, 74, Дзадза, 88, Перейра, 90+4

Нереалізований пенальті: Леон, 55