УКР РУС

Валенсія мінімально переграла Депортіво

13 січня 2018 Читать на русском

В матчі 19 туру Ла Ліги Валенсія здобула мінімальну перемогу над Депортіво.

На початку матчу Депортіво захопив контроль над м'ячем, втім Валенсія досить швидко вирівняла становище. Перший гострий момент створив саме Депортіво. Борхес пробив головою пілся подачі з кутового, але влучив у поперечку. Він мав аналогічну нагоду в середині тайму, однак цього разу не влучив у ворота. У Валенсії класний момент був у Гедеша, який пробив трохи вище воріт. За 3 хвилини той же Гедеш відкрив рахунок в матчі, пробивши з лінії штрафного. Воротар мав забирати м'яч, але дуже невдало зіграв і пропустив поміж ніг.

Другий тайм Депортіво розпочав досить активно, намагаючись відігратись, але гравцям Депора не вистачало влучності. А от левантійці зуміли подвоїти свою перевагу. Родріго пробив з-за меж штрафного майданчика і рикошетом від захисника м'яч залетів у ворота. Депортіво зумів один м'яч відіграти, Андоне забив головою, однак Валенсія втримала перемогу в матчі.

Завдяки цій перемозі Валенсія набрала 40 очок і залишається на 3 місці, Депортіво з 16 пунктами залишився на 17 позиції.

Чемпіонат Іспанії 2017/18, 19 тур

Депортіво – Валенсія – 1:2

Голи: Андоне, 88 – Гедеш, 37, Родріго, 64