УКР РУС

Райо Вальєкано мінімально обіграв Леванте: 17-й тур Ла Ліги, матчі неділі

23 грудня 2018 Читать на русском

В рамках 17 туру Ла Ліги Валенсія розібралась з Уескою, Севілья врятувала нічию у грі з Леганесом, Райо Вальєкано здолав Леванте. Рахунок та звіт про матч читайте на сайті "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2018/19, 17 тур

Валенсія – Уеска – 2:1

Голи: Парехо, 25, Піччіні, 90+4 – Кучо, 72, (пен)

Леганес – Севілья – 1:1

Голи: Весга, 5 – Бен-Єддер, 90+1

Вилучення: Васкес, 45+1

Райо Вальєкано – Леванте – 2:1

Голи: Тоньйо, 23, (аг), Де Томас, 67 – Рочіна, 60

Валенсія мінімально обіграла аутсайдера Уеску. В середині першого тайму Черишев увірвався до штрафного, обігрався в стінку і пасом від лицьової знайшов вільного Парехо. Даніель без проблем пробив воротаря. Левантійці мали ще кілька нагод, Родріго наприкінці першого тайму пробив у руки голкіперу, а Парехо ударом зі штрафного пробив трохи вище поперечки. Але на 71 хвилині сталась неприємність: Солер притримав суперника в штрафному і Кучо реалізував пенальті. Валенсія спробувала влаштувати останній штурм і врятувала перемогу, Піччіні вже в компенсований час приніс три очки левантійцям.

Леганес сенсаційно відібрав очки в Севільї. Весга вивів господарів вперед вже на 5 хвилині, замкнувши навіс Ньйома. Леганес міг і подвоїти перевагу, проте Каррільйо пробив трохи вище воріт. Севілья ближче до середини тайму перехопила ініціативу, але Серхіо Гомес не зумів пробити Куельяра. А от в перерві спалахнула сутичка, гравці Севільї були незгодні з рішення судді покарати Бен-Єддера жовтою. Як наслідок – Меркадо отримав жовту картку, а Васкес взагалі був вилучений. Тому другий тайм був за Леганесом і господарі могли ще раз відзначитись, але Ен-Несірі пробив у поперечку. До кінця матчу залишались лічені хвилини і Севільї цього вистачило, аби врятувати нічию, гол на рахунку Бен-Єддера. Зазначимо, що Лунін потрапив у заявку Леганеса, проте на полі так і не з'явився.

Райо Вальєкано досить несподівано обіграв Леванте. Перший тайм був за мадридцями, Тоньйо забив у власні ворота. По перерві Рочіна рахунок зрівняв, але Де Томас досить швидко знову вивів Райо Вальєкано вперед і приніс перемогу своїй команді.

Завдяки цій перемозі Валенсія набрала 22 очки і піднялась на 8 місце, Уеска і далі замикає турнірну таблицю. Севілья набрала 32 очки і лишилась третьою, Леганес з 19 пунктами лишився на 16 позиції. Райо Вальєкано набрав 13 очок, але все ще знаходиться на передостанній позиції, Леванте з 22 пунктами залишився в середині турнірної таблиці.