УКР РУС

Валенсія – Ювентус: Роналду заробив своє перше в історії ЛЧ вилучення – суперечливе рішення судді та сльози гравця

19 вересня 2018 Читать на русском

Крішітану Роналду дебютував за Ювентус у Лізі чемпіонів з червоної картки, отриманої... в Іспанії.

У матчі 1-го туру ЛЧ 2018/19 Валенсія – Ювентус Роналду в боротьбі у чужому штрафному наштовхнувся на раптове падіння захисника суперника Мурільйо. Кріштіану підійшов, замахнувся рукою у повітрі, іронічно схопив колумбійця за волосся і жорстко прокоментував, як йому здалось, симуляцію. У відповідь німецький арбітр Фелікс Брих, порадившись зі своїми помічниками, вирішив вилучити 33-річного КР7.

ТОП-10 найкращих форвардів світу – Роналду без голів очолює рейтинг

Неймовірно, але це перша за 158 матчів у Лізі чемпіонів червона картка для Роналду! Загалом же в кар'єрі він уже 11-й раз заробив вилучення (4 за Манчестер Юнайтед, 6 за Реал і вперше за Юве). Відзначимо, що Кріштіану після цього моменту на 29-й хвилині був шокований і не міг стримати сліз. Бомбардир на забив гол у 4-му поспіль матчі ЛЧ.

Колишній суддя Андухар Олівер, який працює експертом для видання Marca, висловив свою думку: Кріша вилучили за те, що дав Мурільйо ляпас і потягнув за волосся.

Тепер екс-гравець Манчестер Юнайтед ризикує пропустити своє повернення на Олд Траффорд. Ювентус зіграє на виїзді проти МЮ у 3-му турі ЛЧ 2018/19.

Мессі увійшов у топ-7 найкращих бомбардирів в історії футболу і перевершив Роналду в Лізі чемпіонів

Чи було вилучення насправді? Свою думку висловлюйте в коментарях та опитуванні нижче.