УКР РУС

Вальбуена розчарувався у Бензема і натякнув на роль Насрі у секс-скандалі

27 листопада 2015 Читать на русском

Півзахисник збірної Франції Матьє Вальбуена, який став жертвою шантажистів через відео інтимного характеру, натякнув, що Карімом Бензема список замішаних у секс-афері відомих людей може не обмежитися.

"Насрі у ролі посередника між шантажистами і мною? Пфф. Я завжди мав важкі стосунки із Саміром, тому мене ніщо не здивує. У цій історії з вимаганням від мене грошей можна очікувати на появу ще кількох відомих прізвищ", - цитує Вальбуена французький Le Monde.

"Бензема розчарував мене. Я зрозумів, що стосунки з Карімом не є такими щирими, як він намагався показувати. Він не тиснув, але постійно заохочував заплатити гроші шантажистам. Натякав, що тоді відео видалять. але я в таке не вірю. Я не ідіот, аби платити, і звернувся до поліції.

Я сказав йому, що нічого не можу вдіяти, якщо його прізвище лунає в підслуханих розмовах злочинців. Бензема хотів заперечень з мого боку щодо його ролі в цій справі, а згодом ображав мене в розмові з моїм другом. Це була відсутність поваги до мене. Я не зробив би чогось такого навіть найлютішому ворогу", - додав Матьє.

Нагадаємо, сам Бензема наполягає, що лише хотів допомогти Вальбуена і навіть готовий був сам заплатити гроші за викуп касети із компрометуючим секс-відео.