УКР РУС

Вакуленко: Сам гравець Зірки сказав, що пенальті не було

17 вересня 2017 Читать на русском

Півзахисник Маріуполя Сергій Вакуленко прокоментував перемогу своєї команди над Зіркою (1:0).

"Вважаю, що добре зіграли. Повинні були забивати другий м'яч. Думаю, на цьому б гра закінчилася. А так, була нервова кінцівка, яку ми витримали, зіграли на нуль ззаду і перемогли.

Зірка – непогана команда, і вона дуже старалася. Але, вважаю, ми перемогли заслужено. Хоча інтрига була до останньої секунди. Найголовніше, що виграли.

Пенальті на 86-й хвилині? Там не було пенальті. Про це сказав і сам гравець Зірки після моменту.

Важкий графік? А що робити? Потрібно відновлюватися і їхати грати з Колосом на Кубок, а потім повертатися і приймати Олександрію. Так, графік насичений, але ми досить підготовлені, щоб впоратися. У Маріуполя багато хороших футболістів, щоб витримати цей відрізок. Нам це під силу.

У кожному матчі ми граємо на перемогу і намагаємося показувати хороший футбол, щоб тішити наших уболівальників. Завдання – виходити на кожен поєдинок, як на останній, а далі буде видно. Якщо хочемо потрапити до першої шістки, то треба виходити і перемагати. Звичайно, кожен з нас хоче грати в єврокубках. Ми намагаємося, і дай Бог, щоб все у нас вийшло", сказав Вакуленко в інтерв'ю Matchday.

Захисник Маріуполя Кірюханцев: Перелому нема. Швидше за все, розтягнув зв'язки

Нагадаємо, Маріуполь здобув мінімальну перемогу над Зіркою з рахунком 1:0.