УКР РУС

Вакуленко: Орієнтиром на футбольному полі повинен бути Фред

24 вересня 2018 Читать на русском

Півзахисник Олімпіка Сергій Вакуленко поділився враженнями після матчу 9-го туру УПЛ проти Арсенала-Київ.

"Було помітно, що ми явно сильніші за суперника. Не було ні самовпевненості, ні розслаблення. Я би сказав, що ми надто рано заспокоїлись. Але їхній гол збадьорив нас. Добре, що пропустили так рано – мали час для виправлення ситуації. От якби пропустили на 90-й… Ми ж усе тримали під контролем, і тут…

Динамо прорвало, Ворскла на підйомі, а Раванеллі не витримав українських реалій – підсумки 9 туру УПЛ

Якщо чесно, не відчуваю себе найкориснішим гравцем матчу. Вся команда награла на перемогу. Сьогодні я забив і зробив результативний пас, завтра це вдасться комусь іншому.

Незабитий пенальті? Перша думка була така: "Як це трапилося?" Я ж до того не промахувався з пенальті, жодного разу. Схопився за голову від відчуття шоку, який виникає, коли переживаєш щось у перший раз. Добре, що підтримали партнери. Сказали, не засмучуватися, йти вперед, відбирати м’яч.

Санжар – найкращий тренер 9 туру УПЛ

Ще раз про специфіку моєї гри: Кольцов займається суто обороною, Тейшейра – атакою, я маю встигати там і там. Це не просто. Я намагаюсь усе встигнути – допомогти захисникам і форвардам, але інколи, вбігаючи в зону суперника, вже бракує сил. Орієнтиром у цьому плані має бути Фред: він усе встигав, тому перейшов у Манчестер Юнайтед.

Олександрія? У нас спочатку гра в Кубку Уркаїни, до неї готуємося. Щодо команди Володимира Шарана: вважаю, за класом, за тактичною підготовкою ми їй не поступаємося, головне – не програти в боротьбі й емоціях. Вони добре почали сезон, але з часом загальмували. Нам буде дуже складно з ними", – цитує Вакуленка офіційний сайт УПЛ.