УКР РУС

Вакуленко: Арбітр матчу Олімпік – Кайсар не впорався зі своєю роботою

9 лютого 2018 Читать на русском

Гравці Олімпіка Сергій Вакуленко, Владислав Хомутов і Геннадій Пасіч прокоментували перемогу над Кайсаром (2:0).

Товариські матчі
завершено
-

Футболісти Олімпіка залишились задоволені перемогою над казахським Кайсаром (2:0), проте мають претензії до арбітра зустрічі, про що заявили в інтерв'ю офіційному сайту клубу.

"Перемагати завжди приємно. Перемоги на зборах психологічно добре впливають на підготовку. Будемо намагатися далі, щоб і в чемпіонаті перемагати. Другий гол? Біленький просив дати пас, я віддав п'ятою на слух. Він молодець, завершив класну передачу, забив черговий гол. Після матчу зі Стяуа я йому сказав, що він заб'є за збори 10 м'ячів. На його рахунку вже вісім голів, пообіцяв в заключному спарингу забити ще два", – сказав Хомутов.

"Зробимо Вернидубу чергову пропозицію". Найцікавіше з онлайн-конференції Рафаїлова

"Суддя сьогодні не впорався зі своєю роботою. Він повинен був вилучати футболіста Кайсара за грубий фол на мені в кінці першого тайму, але не зробив цього. Тому далі вже завівся Темур Парцванія, до хорошого ця м'якість арбітра не привела. У першому таймі у нас багато що виходило в плані контролю м'яча. Вдавалося комбінувати, забили класний другий гол. Це той футбол, який ми хочемо показувати. У другій половині вийшли ті хлопці, які перебувають на перегляді, гра була вже не такою цілісною, десь не вистачало взаєморозуміння. Але нічого, продовжуємо працювати", – заявив Вакуленко.

"Емоції отримав хороші від сьогоднішнього матчу. Завжди приємно забивати, тим більше це був перший мій гол у футболці Олімпіка. Радий, що допоміг команді перемогти. З кожним матчем почуваюся все впевненіше на полі, взаєморозуміння з партнерами налагоджується поступово. Сьогодні ми з братом закривали лівий фланг, мені зручно грати з Женею. Потрібно продовжувати працювати, набирати кондиції, щоб якомога краще підготуватися до першого матчу чемпіонату проти Динамо", – сказав Пасіч.