УКР РУС

Вачіберадзе: Сильна група, але Україна здатна потрапити у 12 найкращих команд Євро

26 січня 2017 Читать на русском

Український півзахисник іспанського "Бетіса" Бека Вачіберадзе вірить у шанси молодіжної збірної України U-21 у відборі на Євро-2019.

"Група у нас сильна, але досить рівна. Очевидних фаворитів немає, тому все в наших руках. Нам буде цікаво зіграти з хорошими суперниками. Ми вже двічі брали участь у чемпіонатах Європи U-17 та U-19, хочеться і втретє потрапити до фінальної частини Євро. Команда у нас сильна, тому думаю, що нам під силу потрапити до 12-ти найкращих. Додам, що зробимо все від нас залежне, щоб кваліфікуватися на Євро-2019.

Цікаво те, що я увесь останній місяць казав, що нам випаде Англія, так і вийшло (посміхається). Серед майбутніх суперників ми вже грали раніше з Шотландією. Я маю на увазі матч в Києві у вересні минулого року, коли ми переграли їх з рахунком 4:0. Більшість футболістів з тієї "молодіжки" виступатимуть у майбутньому відборі. Але цей результат не говорить про слабкість команди, шотландці грають в агресивний футбол, важливо не давати їм зони. Також ми грали з Латвією, але досить давно. Нам було років по 15-16", – цитує 20-річного хавбека офіційний сайт ФФУ.

З'явився календар збірної України U-21 у відборі до Євро-2019

Вачіберадзе розповів про штраф через Шведа, стеження за ним і можливий відхід з "Бетіса"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу