УКР РУС

Вачіберадзе розповів про штраф через Шведа, стеження за ним і можливий відхід з "Бетіса"

26 вересня 2016 Читать на русском

Півзахисник молодіжної збірної України Бека Вачіберадзе розповів про цікаві особливості гри за "Бетіс Б".

Про спілкування зі Шведом

Усі знали, що ми граємо в молодіжній збірній України і дружимо давно. У клубі мені відразу сказали, щоб особливо разом не гуляли, щоб нас люди разом не бачили, щоб фото спільні не виставляли, бо можуть бути потім проблеми. Директор бази, коли тільки приїхав, розповів, що за нами будуть часто стежити. За спільне фото мене навіть оштрафували. Шведу пощастило, що він його не виклав у соцмережах.

Про складнощі в Севільї

Одного разу був такий випадок. Зайшов до ресторану поїсти. Підійшов офіціант до мене і впізнав мене, а він був уболівальником "Севільї". Відразу ж пропросив вибачення і сказав: "Ти футболіст "Бетіса", я не можу прийняти у тебе замовлення". Він тут же покликав іншого офіціанта, вболівальника моєї команди, який і обслужив мене.

Як Вачіберадзе забив дебютний гол за "Бетіс Б"

Про заборони в клубі

Не можна в роздягальні телефон діставати. На базу, коли приїжджаєш, треба обов'язково розписатися, відзначившись про свій приїзд. Як тільки розписався, відразу "прощаєшся" з телефоном. Останні 3-4 місяці придумали таку заборону. Раніше було, що відразу після тренування в роздягальні всі в телефонах сиділи. Одного разу заходить тренер, який щось хотів розповісти, а 20 чоловік в телефони "втикають". Через це було прийнято таке рішення на заборону.

Про вивчення іспанської мови

Я, як тільки приїхав, у перші дні мене дуже сильно перевіряли на знання мови, дізнавалися, чи зробив я всі завдання, чи вивчив урок. Зараз читати і писати вже можу іспанською, але розуміти все - ще рано.

Про можливий від’їзд з "Бетіса"

Або в першу команду, або йти. Уже настає час, щоб переходити з молодіжної команди в першу. Переговори йдуть. Знаю, що є зацікавлені в мені клуби.

Про сувеніри

Постійно замовляють магнітики, особливо бабуся їх збирає. У мене вже є така традиція – з різних міст завжди приводжу бабусі сувенірчики.

Вачіберадзе: Ніколи не шкодував про відхід з "Шахтаря", в очі мені говорили одне, а позаочі інше

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях