УКР РУС

Вачіберадзе: Головко сказав, що ми повинні навчитися розуміти один одного

2 квітня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Лідер молодіжної збірної України Бека Вачіберадзе розповів, що на останньому зборі молодіжної команди головним завданням було познайомитися один з одним.

Молодіжна збірна України провела два контрольні поєдинки проти збірної Туреччини U-21 (1:1) і збірної Сербії U-20 (1:1). Олександр Борисович Головко провів перший збір з оновленою молодіжною командою, на якому перевірив 22 футболіста.

Капітан молодіжної збірної України Бека Вачіберадзе в коментарі "Футбол 24" пояснив, що головною метою цих двох контрольних поєдинків було – зігратися з новими партнерами по команді і познайомитися один з одним.

– Як пройшли контрольні гри в складі молодіжної збірної?

– Ми провели дві дуже корисні ігри. Хороша гра вийшла з турками, команда у них потужна і зіграна, є хороші виконавці. Вважаю, що в другому таймі ми були кращими. Відігралися і контролювали гру. З Сербією відчувалася втома і перельоти, але, програючи по рахунку, наша команда показала характер. Ми змогли відігратися, могли і перемогти, але не пощастило.

– На що робив акцент Олександр Борисович Головко?

– Основний акцент робився на командні дії. Олександр Борисович відразу сказав, що ми тільки знайомимося один з одним, повинні навчитися розуміти один одного. Ставив певні завдання перед командою і кожним гравцем окремо. Розмовляв з кожним з нас. Думаю, що багато у нас вийшло. В обидвох іграх ми непогано комбінували, за рахунок командних дій виглядали як єдина команда.

– Який стан справ в клубі? Чи збираєшся продовжувати контракт з "Бетісом"?

– Мій контракт завершується в червні.

Вачіберадзе пояснив виключення із заявки "Бетіса Б"

, а також у Viber