УКР РУС

В Україні немає жодного чесного та правдивого політика, - Вернидуб

2 квітня 2016 Читать на русском

Головний тренер луганської "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував політичну ситуацію в Україні.

"Чи був колись членом якоїсь партії? В юності дійшов до звання "кандидат у члени КПРС". І комсомольцем був. На жаль, тоді, особливо в середині 80-х, якщо хотів рухатися кудись далі, то ці ступені були обов'язковими. І я дуже радий, що так і не вступив до партії. Життя змушувало кудись вступати, я це щиро говорю.

Чи погодився б зараз стати депутатом? Ви знаєте, чим старше стаю, то розумію, що відмовився б, не замислюючись. Споглядаючи те, що відбувається з нашими партіями, з нашою політикою, я ні в що не вірю. Це повна катастрофа.

Також не створив би і свою політсилу, навіть якби була така можливість. Як не крути, але потрібні відповідні знання та навички. Напевно, зараз складно створити якусь альтернативу існуючим політичним силам. На мій погляд, у нас ті люди, що йдуть в політику, підписують себе на те, що потрібно обманювати і так далі. Я не бачу жодного чесного і правдивого політика в країні", - зазначив Вернидуб.

"Боляче дивитися на людей, що тупо зрадили Україну". Валерій Яремченко – про Селезньова, розруху в ДНР і найбільший жах Путіна