УКР РУС

В Росії батьки вимагають поновити на роботу тренера, який матюкався та вимагав бійки

1 квітня 2016 Читать на русском

Батьки дітей 2006 року народження, які навчаються в московській футбольної ДЮСШ "Блискавка", попросили повернути на роботу тренера Віктора Кубишкіна, якого Московська федерація футболу безстроково відсторонила від роботи.

Як повідомляє Лента.ру, відповідні колективні листи з підписами були відправлені президенту МФФ Сергію Анохіну та керівнику Департаменту спорту Москви Олексію Воробйову. Також в соцмережі "Вконтакте" було створено спільноту на підтримку звільненого наставника.

У зверненнях йдеться, що Кубишкін - досвідчений фахівець, який всього себе віддає футболу та уважно ставиться до вихованців. За словами батьків, команда, складена з футболістів 2006 року народження, не зазнала жодної поразки. А те резонансне відео - ситуація, яку висмикнули з контексту, відтак воно не відображає повноти картини.

Нагадаємо, Кубишкіна звільнили з "Блискавки" та відсторонили від тренерської роботи після того, як в мережу потрапило відео, на якому тренер вимагає від своїх підопічних влаштувати бійку під час матчу юнацького чемпіонату Москви.

У березні 2015 року в Росії сталася схожа резонансна подія. Тоді в мережі з'явилось відео, як російський тренер ударом ногою навчає дітей футболу. Батьки на це своєю чергою відповіли підтримкою наставника.