УКР РУС

В очікуванні Битви чемпіонів. "Мілан" - "Лаціо" - 3:1. ВІДЕО

27 січня 2012 Читать на русском

В останньому чвертьфінальному матчі Кубка Італії на "Сан-Сіро" місцевому "Мілану протистояв міцний "Лаціо".

Обидві команди натужно пролізли до 1/4 фіналу: міланці лише в додатковий час дотиснули скромну "Новару", а лаціалі у вольовому дусі перемогли друголігову "Верону також вдома з рахунком 3:2. Та "россонері" здобули надзвичайно ефектну та переконливу перемогу не зовсім основним складом

Уже на 5-й хвилині пас Гонсалеса справа після стрімкої атаки реалізував красивим ударом з льоту Джибріль Сіссе. За три хвилини Сенад Луліч прорвався по лівому фланзі, видершись з-під тісної опіки Александара Меркеля, але цього разу Амелія виявився готовим до оборони воріт.

Проте уже на 18-й "Мілан" перевернув хід матчу з ніг на голову - спочатку Робінью в ефектному стилі вколотив під поперечину, не гаючи часу на обробку, з пасу Меркеля, а через 3 хвилини Ель Шаараві надзвичайно ефектно скинув на ногу Зеєдорфу, Кларенс прокинув Діаса і дав у дальній. У другій половині Ібра, який вийшов на заміну відмінно реалізував вихід віч-на-віч з кіпером. Були підозри на офсайд, але римляни і так не мали особливих шансів на те, щоб зрівняти рахунок.

Отож, у півфіналі на нас чекає Битва чемпіонів - загальноіталійське Дербі між "Ювентусом", який вибив іншу римську команду, та "Міланом". Два основних претенденти на цьогорічне Скудетто посперечаються цього разу у двох матчах у достроковому фіналі. Нагадаємо, що іншу півфінальну пару склали "Наполі" та несподіванка турніру "Сієна".

"Мілан" - "Лаціо" - 3:1 (2:1)

"Мілан": Амелія, Абате, Мексес, Бонера, Месба, Ван Боммель, Ночеріно, Меркель (Ібрагімовіч, 70), Зеєдорф (Емануельсон, 74), Ель Шаараві, Робінью (Кальвано, 89)

"Лаціо": Маркетті, Діакіте (Ледесма, 46), Станкявічюс, Діас, Конко, Гонсалес, Матузалем (Дель Неро, 77), Луліч, Ернаньєс, Сіссе, Роккі (Клозе, 63)

Голи: Робінью, 15, Зеєдорф, 18, Ібрагімовіч, 84 - Сіссе, 5

Попередження: Бонера, 43, Ван Боммель, 71, Ночеріно, 86