УКР РУС

В Німеччині розслідують жест з "відрізанням голови" від Джілободжі

21 березня 2016 Читать на русском

Захисника бременського "Вердера" Папіса Джілободжі можуть покарати за те, що він у поєдинку 27 туру німецької Бундесліги проти "Майнца" після єдиноборства з хавбеком "карнавальників" Пабло де Бласісом продемонстрував, ніби відріже тому голову.

За інформацією прес-служби Німецького футбольного союзу, організація вже розслідує поведінку захисника "музик".

Відзначимо, що епізод з "відрізанням голови" арбітри матчу на чолі з Мануелем Графе не помітили та у підсумку не занесли до фінального протоколу. Німецький футбольний союз своєю чергою вивчить те, що трапилося, а сам гравець відповість на питання футбольних чиновників про те, чому він показав такий жест.

Відтак, сенегальцю загрожує дискваліфікація на кілька матчів, якщо Німецький футбольний союз вважатиме його дії агресивними та неспортивними.

Нагадаємо, Джілободжі взимку на правах оренди перейшов у "Вердер" з "Челсі". У нинішньому сезоні 27-річний футболіст провів 11 матчів, в яких відзначився 1 асистом і 1 голом.

За останнє десятиліття в Німеччині вже траплялися 2 подібні інциденти. У 2007 році подібним чином відсвяткував гол у матчі з дортмундською "Борусією" гравець "Шальке" Джеральд Асамоа, щоправда за це він не отримав жодного покарання. А ось Деніз Накі з "Санкт-Паулі" отримав триматчевий бан за те, що показав аналогічний жест вболівальнику "Ганзи".