УКР РУС

В "Металісті" є заборгованість за 4 місяці, - Бойцан

30 січня 2016 Читать на русском

Заступник генерального директора зі спортивної роботи "Металіста" Олександр Бойцан розповів про фінансову ситуацію у харківському клубі.

"Гроші за збір сплачено. Перший збір закритий повністю. Ми вже проплатили переліт на другий збір, а в найближчі дні буде оплачено проживання. Щодо цього ніяких проблем немає взагалі.

Не потрібно мотивувати футболіста, щоб він їхав на збори. Про фінансові питання ми домовилися ще до Нового року, і цей план виконується. Футболісти мотивовані тим, що хочуть грати в "Металісті". Не треба мотивувати їх грошима, зарплатою чи чимось ще. Тоді це не футбол, а кабаре: мотивуєш грошима - потанцювали, не мотивуєш грошима - не танцюємо. Це трохи неправильно.

Я чітко футболістам озвучив план ще до Нового року, і він виконується. Труднощі і складності є скрізь, але план ми виконуємо. Хто готовий працювати в такому режимі, той зараз на полі. Хто не готовий - їх у команді немає.

Заборгованість по зарплаті? Так, вона є - чотири місяці заборгованості. Щомісяця буде погашатися місяць заборгованості. Можливо, в один з місяців погасимо відразу за два. Все у нас йде за планом. Важко всім, але грати треба", - розповів Бойцан в ефірі каналу "Футбол 1".

Читайте також:

"Металіст" провів у Туреччині перше тренування. Фоторепортаж