УКР РУС

В Луцьку "сухо". "Волинь" - "Ворскла" - 0:0

6 квітня 2012 Читать на русском

Підопічні Дем'яненка знову не змогли перемогти в поєдинку перед домашніми трибунами.

Сьогодні глядачі побачили два різних тайми у виконанні обох команд. В першій половині суперники неквапливо йшли вперед, футболісти вивчали один одного. Було багато в'язкої боротьби та порушень правил, тоді як небезпечні моменти можна перерахувати на пальцях однієї руки.

В другому таймі команди почали активніше діяти в атаці, і малюнок протистояння на "Авангарді" дещо пожвавився. Загалом команди показали рівну гру. В якісь відрізки протистояння ближчими до взяття воріт були господарі, в якісь гості. Зокрема, активністю в штрафному суперника зі сторони лучан відзначався найкращий бомбардир поточного чемпіонату бразилець Майкон. З боку ж полтавців можна виділити лідера "Ворскли" Романа Безуса, який на високому рівні провів звітне протистояння.  

Тож маємо "суху" нічию в Луцьку. Анатолій Дем'яненко вперше не програє на домашньому стадіоні "Волині". Зважаючи, що обидва колективи вже не вилетять і разом з тим шанси на потрапляння в зону Ліги Європи є теоретичними, то в останніх турах командам залишається грати в своє задоволення та тішити власних вболівальників красивим і феєричним футболом.

"Волинь" - "Ворскла" - 0:0

Онлайн трансляція "Волинь" - "Ворскла"