УКР РУС

В Києві відбулася зустріч наставників клубів УПЛ

14 жовтня 2015 Читать на русском

В київському Будинку футболу зібралися наставники всіх команд української Прем'єр-ліги, щоб обговорити актуальні проблеми, які існують в національній першості.

Як інформує телеканал "Футбол 1", однією з головних тем зібрання став Регламент наступного сезону в Прем'єр-лізі.

Відзначимо, що засідання було закритим для журналістів, однак пізніше його учасники поділилися деталями.

Зокрема наставник київського "Динамо" Сергій Ребров зазначив: "Важливо, що всі зустрілися та хочуть щось обговорювати, адже це наш чемпіонат і він важливий, в першу чергу, для нас і вболівальників".

Також свою думку висловив і головний тренер донецького "Олімпіка" Роман Санжар: "Щодо вражень, то зібралися, поговорили, а кожен з тренерів висловив свою позицію щодо формату чемпіонату, кількості замін. Кожен висловив свою думку, були різні пропозиції, і це все буде надалі обговорюватися."

Найчастіше тренери коментували кількість учасників чемпіонату. Зокрема керманич "Олександрії" Володимир Шаран вважає оптимальною кількість в 16 команд.

"Хотілося б, щоб було 16 команд, як і раніше, але все залежить від фінансування. В даний момент я знаю, що у нас все нормально", - заявив Шаран.

До слова, В'ячеслав Грозний також прокоментував можливі зміни в українській Прем'єр-лізі.

Відзначимо, що коуч донецького "Шахтаря" Мірча Луческу від коментарів відмовився, аргументуючи це відсутністю перекладача.

Нагадаємо, раніше "Футбол 24" повідомляв, що наставники клубів УПЛ повинні були зібратися в Києві, щоб обговорити формат чемпіонату.